Aansprakelijkheidsverklaring

De inhoud van onze website www.ictned.eu is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Desondanks kan ICTNed Outsourcing niet aansprakelijk worden gesteld voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de inhoud.

ICTNed Outsourcing is niet aansprakelijk voor schade die is ontstaan door het gebruik van informatie die op deze website is verstrekt. Dit geldt ook voor eventuele technische onjuistheden en/of typefouten.

ICTNed Outsourcing behoudt zich het recht voor om wijzigingen of aanvullingen aan te brengen in de aangeboden informatie zonder voorafgaande aankondiging.

De inhoud van deze website, met inbegrip van teksten, afbeeldingen, geluiden, logo’s, en beeldmerken, is eigendom van ICTNed Outsourcing of van derden die dit aan ICTNed Outsourcing ter beschikking hebben gesteld en is beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Het is niet toegestaan de inhoud van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van ICTNed Outsourcing te reproduceren, te verveelvoudigen, te publiceren, te verzenden, te verkopen, te verspreiden of op enige andere manier te exploiteren.

Google Analytics

Op onze website maken we gebruik van Google Analytics, een webanalysedienst van Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van “cookies” (tekstbestanden die op uw computer worden geplaatst) om ons in staat te stellen uw gebruik van onze website te analyseren. De informatie die de cookie genereert over uw gebruik van deze website (met inbegrip van uw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u onze website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk verplicht is, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt.

Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van